Födelsedagsfirande med mormor Siv

Tycker ni att hon ser förväntansfull ut? Om hon var! Så fort det finns paket i närheten hör man ”mine” med en tydlig hand på magen. I söndags firade vi Meg eftersom familjen i Nybro, och framförallt mormor, inte hade haft chans att uppvakta henne ordentligt tidigare.  

Meg älskar att få vara i centrum och att få skönsång och bli hurrad för. Och hon är riktigt duktig på att blåsa ljusen. 

Jag blev lika glad som Meg över de fina presenterna som hon fick. Solhatten från morbror Simon och Josefin fick stanna kvar på huvudet ända tills vi satte den på Judit för att prova den på henne. Babblarboken har vi läst hundra gånger (känns det som) under resan ner hit och hittills varje kväll.

Den lilla fiffiga hästen som kan gnägga och skritta var högst uppskattad, men den fick faktiskt också stanna kvar tills vi kommer igen. Oj, så roligt de hade med denna häst. Stort tack, Mathilda och Anton! Men jag är tacksam över att inte behöva höra gnäggandet dagarna i ända. Jag blir tillräckligt tokig av liknande häst här hemma. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s