Farmordagar

Nu väntar hemresa efter några fina dagar hos farmor Eva. Det är alltid konstigt att lämna välkänd mark, särskilt när man tycker att man precis kommit, men vi åker ju mot ”hemmamark” så visst ska det bli skönt att komma till Frankfurt igen. 

Dagarna hos farmor Eva har varit toppen, både för mig och tjejerna. Medan jag har kunnat jobba på huset på Öland med pappa har barnen varit med Eva. Nöjdare och gladare barn har jag sällan mött mina två sena eftermiddagar när jag kommit hem. Eftersom kusinen Ella också bodde hos oss de här dagarna blev det extra roliga och händelserika dagar. 

Jag är så glad och tacksam över barnens relation med familjerna här hemma. De älskar att vara hos våra närmaste och det är aldrig några problem att lämna dem där.  Något jag uppskattar enormt mycket eftersom det egentligen inte är något som är självklart för oss som bor så långt ifrån alla.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s