Arbetsam dag med födelsedagsfirande 

Nu börjar det ta fart. Idag har jag skruvat och skruvat och skruvat och fått kläm på den MYCKET effektiva skruvdragaren som min käre far har. Den är snabb och jäklars så lätt att arbeta med …, när man väl lärt sig greppet och hur man bäst jobbar med skruvtekniken. Så tro inte att jag inte skulle kunna hantera själva verktyget, för det gör jag och mycket gärna till och med. Men andras verktyg och såhär effektiva, det är lite nytt för mig. Och jättekul! 

Jag önskar bara att vi hade haft några fler dagar här så att jag hade kunnat färdigställa stommen till däcket med pappa. Nu ser jag fram emot att köpa mig ett par snickarbyxor i juli när vi kommer upp nästa gång och rulla upp armarna för hårt arbete med Micke. 

När jag landade hemma hos farmor och tjejerna ikväll väntade middag med kusinerna Moberg. Både Meg och minstingen i tjejtrion Mobergs fyller år i maj och vi passade på att fira dem ikväll när vi träffades. Meg har förstått tjusningen med att fylla år vid det här laget eftersom vi har firat henne ett par gånger i efterskott  sen vi kom hit. Därför går hon runt och ”Megsjunger” något som påminner om ”Happy birthday to Meg/mein” med jämna mellanrum. 

Till dessert: en svensk klassiker. Så enkelt och sagolikt gott. Till och med jag börjar uppskatta jordgubbar nu. 

Här sitter hela gänget. Lite snea bilder för att få med allt och alla.  

Meg fick ett barnvänligt såpbubbleredskap. Gissa om det var uppskattat! 

Storasyster var inte sen med att låna det och jag inser att vi kommer att ”blåsa” (pumpa) upp all vätska rätt snart nästa gång vi kommer upp. (För den får liksom stanna här hos farmor, bestämmer jag) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s