Dagar tillsammans

Tjejerna är hemma med mig eftersom Meg fortfarande hade feber igår kväll. Idag var vi hos läkaren för att kolla upp henne. En odling och allmänn koll och så fick vi cykla hem igen. 

För att göra något kul på lagom promenadavstånd gick vi två kvarter bort till vårt favoritkafé för att eftermiddagsfika. Jag var rejält sugen på en god cappucino och så delade vi på en körsbärscheesecake. Alla som passerade oss både på vägen till och från kaféet kommenterade gärna systrarna där de gick och sparkade bredvid varandra. På kaféet fick vi till och med göra en särskild plats åt dockan Eva. 

Hemkomna igen spelade vi spel och jädrans så pedagogiskt och roligt det här spelet är. Vi spelar fortfarande på den enklaste nivån, Judit och jag såklart, men jag tror att vi skulle kunna gå upp en nivå. Då handlar det nog mest om uthållighet och tålamod för min lilla myrror i rumpan-tjej. 

Meg var med oss på ett hörn, hon fick slå tärningen och vända ett eller två kort åt oss ibland. Resterande tid sysselsatte hon sig själv med sitt kära Babblarspel. 

För att pappa Micke skulle bli peppad till att ge sig ut och springa för första gången på lääänge (!) ikväll gjordes det Plankan här hemma i köket. Lilla Meggis ville inte vara sämre utan ålade sig urgulligt på mattan i tron om att hon gjorde precis som Judit och Micke. Men sen fick hon till det … med rumpan högt upp i luften. Då kunde hon minsann stå hur länge som helst …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s