Ett öde Frankfurt

Det blev inget inlägg igår, för vi njuter så till den milda grad av att bara vara tillsammans och låta tiden och dagarna styra oss. När vi är hungriga äter vi, när tjejerna vill leka, leker vi och vill vi komma ut och iväg gör vi bara små utflykter. 

Frankfurt är så tyst och lugnt den här långhelgen att det är spöklikt … men samtidigt väldig skönt. De vi umgås med och träffar ibland är på resande fot, hälsar på föräldrar på hemorten eller väntar på att tredje barnet ska titta ut efter några dagars övertid. Så vi njuter faktiskt av att vara själva!  

På förmiddagen hade Micke och jag ett ”stuva ner vinterjackor och skor i källaren-race” som pågick i närmare två timmar med lite utrensning av saker i förvaringsrummet också. Flickorna höll sams och tyckte det var superkul att få saker som skulle slängas att leka med ett tag. 

Efter lunch la jag mig med Meg och vilade en stund medan hon sov. Micke och Judit tog cykeln och cyklade iväg till två olika lekplatser. 

Efter en cykeltur för oss alla lite senare, strax före middagen hängde vi ute på balkongen med dricka och snacks, som så småningom blev ett slags vattenbad-lek för tjejerna. Det hälldes vatten i allt, lagades maträtter med våra egenodlade kryddor i olika fat och skålar och vi lät dem hålla på. Säkert en timma höll de på. Hela tiden sams och väldigt samarbetsvilliga! Så varför inte ta chansen och låta dem gegga och fixa medan vi kunde prata ifred och njuta av ny egenkomponerad drink med mynta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s