Febrig trollunge

Ja, under eftermiddagen igår kändes hon varm, inte bara solvarm, utan febrigt varm. Mycket riktigt hade hon 38.5 när vi kom hem. Förskolan hade inte märkt något, mer än att hon inte ätit ordentligt. Och det vet vi ju alla är ett första tecken på att något kan vara på tok. Så visst, natten blev febrig och orolig. Vi hade en Meg mellan oss som snurrade tusen varv i sömnen och jag trodde aldrig att jag skulle kunna somna. 

På morgonen vinkade vi av Judit och Micke (efter att Meg storgråtit för att hon inte fick följa med) som cyklade till förskolan. För Judit var det stort, bara det att pappa fick lämna idag.

Meg och jag hade en mysig hemmadag. Vi åt frukost länge ute på balkongen, läste bok och tittade på människor som var på väg till jobbet nedanför oss. När det blev dags att hämta Judit hade Meg just fått febernedsättande så vi unnade oss en stund på lekplatsen och sen glass på vägen hem. Med pappa Micke som mötte upp oss.  

Nu ligger tjejerna i sängen efter fredagsmys ute på balkongen. Det är nästan helt vindstilla här ute. Varmt och lite kvavt. För någon timme sen blixtrade det och mullrade ordentligt, men inget regn. Och det är precis lika stillastående i luften som innan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s