Vårt nya uterum

Jag är så kär i den här nya platsen. Jag skulle kunna flytta ut på heltid från och med nu. Vår, min, balkong är helt perfekt, skulle jag våga säga. Jag trivs så jäkla bra här ute. Här intar jag mitt morgonkaffe och ibland en andra frukost efter lämning. Inte sällan har jag har en tidning i handen, eller som idag, telefonen (puh) eftersom det är jag som står för ”telefonringandet” när det gäller sommarhuset och praktiska saker här nere. Och idag hade jag samtal att ringa (!), men jag betade av dem och lagom till sen förmiddag gjorde jag iordning mig för att träffa den här lilla … 

Söta lilla Vega är så snäll. Hon bara ligger i sin vagn och ser söt ut när vi träffas för lunch. Jag är rätt säker på att mamma Marie skulle säga annorlunda om hon läser det här. Efter lunch idag tog vi en vända in på COS och Other Stories och det är ju utmärkt att kunna få smakråd ända in i provhytten. 

I skrivande stund är jag tillbaka ute på mitt ”rum” igen. Ibland ser det ut såhär om kvällarna. Men nej, jag ska inte försköna denna enkla torsdag kväll och få er att tro att det kvällens verklighet. Ikväll ser det snarare ut såhär:  

Något mer städat och verklighetstroget. Micke jobbar fortfarande mycket om kvällarna, men inte riktigt lika mycket och han har åtminstone skapat ett litet mobilt kontor som gör att vi faktiskt umgås numera. Och jag fortsätter att njuta mittemot honom ute på mitt rum. 

Trevlig kväll på er, hälsar vi från ett 20-gradigt Frankfurt kl. 21.50. Sehr gemütlich!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s