Ombytligt väder

Disigt, mulet, soldis, soligt, mulet, blixt och dunder + ööösregn, sol igen, moln, blixt och dunder. Igen. Så, där har ni dagen sammanfattad i väderlek. Ombytligt, minst sagt. 

Något väldigt trevligt idag var att Micke och jag sågs för lunch inne i stan. Att vi inte tänkt på den tanken förut! Det var så mysigt att sitta där i lugn och ro (nåja, bara vi två utan barnen, för stimmigt var det sannerligen runtomkring oss där vi satt mitt i lunchrusningen) att jag helt enkelt glömde bort att dokumentera vårt bord.

När jag hämtade tjejerna * 3 var de i full gång med att göra flamingos, förmodligen ett slags efterarbete/bearbetning efter besöket på zoo härom veckan.  

Just klockan tre valde himlen att öppna sig för första gången idag. Jag blev blöt men tjejerna hade inte hunnit ut än. Trots regn och åska var det fortfarande runt 30 grader och allt torkade på fem minuter. Så, jag tog ett snabbt beslut om att gå till lekplatsen, trots det ombytliga vädret. Juna var hos oss då Sue är på väg hem från en längre Shanghai-resa.  

Kl. 18 väntade vi besök, ingen mindre än husägaren själv i egen hög person, som ville diskutera en större renovering i lägenheten över oss. Därför fick det bli en enklare middag som uppskattades av alla tre barnen, såklart. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s