Mors dag

Äntligen blev det min dag. Nu har vi firat både tyska Mors dag och tyska Fars dag, och ingen av dem känns liksom ”på riktigt”. 

Men så kom till slut den svenska (riktiga) Mors dag. Inte för att vi har gjort något speciellt, men jag fick en hejdundrans fin frukost på balkongen med frukt och kilovis grönt på mina knäckebröd 👍. 

Judit är en mästare på att klättra. På allt och överallt. Någonting har dessutom hänt med hennes fötter för numera KAN hon inte gå eller stå. Hon hoppar fram, jämfota som en kanin. Tålamodsprövande, minst sagt. 

För att se vad hon skulle tycka om klättring på ett mer organiserat sätt åkte vi till ett kletterwald. Jösses, vilket ställe! Bara se på bilderna nedan! Ni kan förstå så roligt barn och vuxna har här. 

Judit var superduktig. Hon fixade alla passager och fick kläm på hur hon skulle greppa säkerhetslina och hantera hela utrustningen på nolltid.  

Som belöning för klättring och kanske en fin avslutning på Mors dag träffade vi Jens och Michelle, Mickes jobbarkompisar och numera våra gemensamma vänner för middag på en bättre Biergarten. Eftersom det var en grekisk restaurang blev det gyros och pommes, som var jättegott i all sin enkelhet och servering.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s