Casual Friday

Det har sannerligen varit en ovanligt lugn och faktiskt vardaglig fredag. 

Micke jobbade till skillnad mot många andra. Med sin fina slips, så, så vidare casual blev det ju faktiskt inte för honom. 

Sue flög för ovanlighetens skull bara över dagen idag, först till Stuttgart och sen …, badambadambadaah – Stockholm (ironiskt nog). Alex behövde stöka av några saker på jobbet, så Juna kom till mig strax efter frukost. 

Tjejerna målade, faktiskt mest Judit som kommit in i ett flow och vill rita mest hela tiden nu. Men se så fina teckningar hon gör! Numera ligger alltid papper och pennor framme på köksbordet. 

Efter en maskin tvätt och förmiddagsfika påbörjade vi vår promenad (som kan tyckas lång för barn i den här åldern att gå). De var verkligen jätteduktiga och så småningom nådde vi slutmålet, Rotschildpark. (Och yes, efter några kvarter slår det mig att Judit har solhatt istället för hjälm. Judit blev lika förfärad som jag och visste inte om hon skulle skratta eller gråta. Vi bestämde oss för att låta henne cykla vidare utan hjälm och väldigt sakta bredvid oss.)

Efter lek och bus på stekhet lekplats mötte vi Alex på Vapiano för sen lunch, till tjejernas stora förtjusning. Här lekte de på gräsmattan i närmare två timmar innan det blev dags för Alex och Juna att hämta upp Sue på flygplatsen (som snabbt kom förbi i sin Lufthansadräkt med svenskt godis som hon hunnit köpa på Arlanda 👍. Man tackar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s