Lill-lördag

Idag kände jag mig pigg nog att dra på mig löparkläderna direkt på morgonen för att ge mig ut och springa en runda efter lämning. Men det var TUNGT! Vet inte riktigt varför, men det var längesen det var tungt. 

Som belöning för att ändå orkat ta mig runt den vanliga rundan satte jag mig på balkongen med två stora glas bubbelvatten och en riktigt god kaffekopp. Åh, så gott det var! 

Där ute tog jag tid på mig och såg på telefonen att det där och då var 22 grader ute. Redan!

En stund senare bestämde Sue och jag att vi skulle möta upp några andra mammor inne i stan för lunch. På vägen in slog vi oss ner med Alex som behövde lunch mellan två jobbmöten. Alter Oper måste ändå vara bland de bästa ställena i stan för kaffe, fika, lunch, vin, ja – allt. Läget är perfekt eftersom det är mitt inne i stan, hela uteserveringen är gassar i sol från morgon till kväll och mat och dryck är högklassigt.  

Alex beställde in en klassiker – sparris (som finns och säljs överallt här nere nu) med kokt potatis, hollandaisesås och schnitzel. Men egentligen utan schnitzel. Det såg såklart väldigt gott ut och jag var tvungen att ta en bild. 

I väntan på vår egen lunchträff på en annan restaurang lyxade vi till det med ett glas mousserande vin. Och för att det möjligen skulle kännas bättre att dricka vin sådär mitt på ljusan da’n och dessutom mitt i veckan kunde jag rätt snart konstatera att det faktiskt är onsdag, liksom lill-lördag. Eller hur! Så vi skålade och drack vidare. 

Efter lunchen gick vi direkt och hämtade tjejerna. Som var trötta, varma men väääldigt nöjda över att ha sett alla stora och farliga djur som krokodiler, ormar och gorillor. För Judit var det väldigt viktigt att berätta att det var ”three daddys och one mom and many babies”. Det är på så sätt viktigt att alla har en familj. Men det där med tre pappor, hm, jag får klura på den. 

Imorgon tar vi nya tag för att se till så att hon är i tid för Palmengarten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s