Sommardagar

Idag har det varit VARMT. Judits grupp var på zoo med förskolan och när vi hämtade dem fick vi tydliga order om att barnen ska ha solhatt på sig imorgon. Då ska de tillbaka till zoo för att fortsätta sin vandring genom parken och alla djuren. 

För att få Judit och Meg att orka ens gå in i en klädesaffär blev det till att locka/muta (välj passande ord själv) med glass. Juna och Sue hängde på, likaså Vicky, Isla och Joseph som tyvärr inte rymdes på bilden.  
Ikväll blev det ”häng” på två olika sätt (i ordets rätta bemärkelse) på balkongen. Se så mysigt och fint det blev med lampor. Här kommer det att bli mer än ett glas vin och flera Aperol Spritz i sommar (för man kan ju inte dricka annat …😉). Farligt trevligt här ute just nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s