Hon är här!

Så många dagar som vi har väntat och räknat ner till farmor Eva ska komma! Nu är hon här och det värmer så gott i hjärtat att se tjejernas glädje när de springer och möter henne på flygplatsen och fullkomligt kastar sig om halsen på henne. Judit som är lite äldre och också mer medveten med känslor och tankar ville inte riktigt släppa taget, som om hon var rädd att farmor skulle försvinna igen. Lika mysigt som det är att se deras längtan och kärlek till farmor, mormor och morfar är det samtidigt smärtsamt när våra familjer bor så långt ifrån oss. 

Nu har vi ätit middag ihop och Judit fick första tjing på farmor med godnattsaga i sängen. Meg får sova med oss inatt. Snart väntar förberedelser inför den stora dagen imorgon. Här får ni en förhandsvisning av vad som komma skall i ett av paketen, nåja, med en rosett åtminstone. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s