Svensk lunch och engelsk fika

Gud, så vackert det är här nere just nu! Allt är utslaget, visserligen sen länge, men det kommer hela tiden nya växter och blommor som pryder rabatter och kanterna längs vägarna. 

Idag hade jag en svensk lunch inbokad med Marie och Vega igen. Och så fick jag nöjet att hälsa på Otto också, som fick hänga på eftersom han var hemma från skolan lite halvkrasslig. Här nedan ser ni en icke-naturlig bild på oss tre. Vi blev så överrumplade när servitrisen kastade sig fram till oss och i princip slet mobilen ur handen på mig att ingen av oss kunde slappna av och le naturligt. Det blev en himla märklig bild, som ni ser. Typiskt när man lite diskret tar ett steg bakåt för att snabbt och enkelt ta en mindre uppstyrd bild. Ja, ja, det här får vi bjuda på. 

Eftersom Juna åker till sin pappa ikväll ville vi leka en stund med henne i eftermiddag och slog till på en glassfika på väg till lekplatsen. 

Meg har börjat envisas med att ha med sig Pippi överallt. Idag har hon varit med på förskolan och här fick hon första pakett på bordet. 

Min klättrande lilla tjej, Judit. Som hon klättrar. På allt! Länge, nästan sen vi flyttade hit har hon kollat in hur de större barnen klättrar upp på det här taket till ett tåg. Idag sneglade hon bort till mig när hon insåg att hon fick kläm på hur hon skulle komma upp, … och faktiskt klättrade upp. Och som hon ofta gör hittade hon en kille att leka med, utan någon som helst kommunikation dem emellan eftersom han bara pratade tyska. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s