Barnkalas?

Det kan man nästan tro, eller vad säger ni?! Nähe, det var det inte idag, men fullt hus hade jag. Sue och jag bestämde redan på morgonen att vi skulle ses eftersom hon har varit ute och flugit i helgen och när vi mötte Zehra på förskolan hängde hon på med Tomris och Teoman.  

Här sitter hela gänget. Jag hade gjort knäckig äppelpaj och så hade vi några bitar kladdkaka kvar sedan gårdagen. Pajen fick jag beröm för, precis som förra gången när jag bjöd Eleonora och barnen på den. 

Både Sue och Zehra ville veta vad som var i den och just för att den är såååå god vill man inte berätta precis allt och hur mycket av allt som den innehåller. Jag log mycket för mig själv när Zehra konstaterade efter andra eller tredje biten ”jamen, den här pajen känns ju betydligt nyttigare än andra eftersom den innehåller havregryn”. Äh ….nope, ville jag villigt erkänna. Men tänkte att hon kan väl fortsätta äta efter den filosofin 👍

De här små människorna är som ett gammalt par, de leker, kramas (nåja, Meg kramar Teoman och han värjer sig oftast ur hennes grepp, ibland skrikandes) och  fightas lika mycket som ett äldre par, stora som små saker ska det bråkas om. Just här var de faktiskt väldigt fina vänner och lekte länge med dockorna och varsin vagn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s