Regnig söndag med finbesök

Som bilden visar vaknade vi tyvärr till en regnig och grå söndag. Det kändes extra tråkigt eftersom vi fick uppleva sol och värme igår. Något vi inte varit bortkämda med den senaste tiden. 

Samtidigt var det ändå okej med tanke på det vi hade att göra efter lördagens utedag och middag att förbereda till pappa Micke, Jonas och Patrik. 

Efter lunch (då Judit och jag har en överenskommelse om att hon får titta på paddan medan jag söver Meg) blev det plötsligt väldigt tyst och en sekund senare hittar jag de så här. Fullt koncentrerade, även lillskruttan. 

Några timmar senare var det jätteroligt att se killarna trilla in över tröskeln. Förmodligen lite trötta, mätta (av både intryck och mat) men jättenöjda efter helgen tillsammans. Vi åt canneloni och till efterrätt hade Judit och jag bakat en kladdkaka, som var bra kladdig. Det var verkligen så roligt att få en pratstund med grabbarna, dels för att jag efter min ”barnhelg” törstade något efter vuxensamtal och dels för att det är otroligt roligt att få sitta ner i avslappnad stämning och prata svenska med kompisar. 

Snart ska jag ansluta mig till Micke ute i vardagsrummet där han redan sitter bänkad framför datorn med jobb, som vanligt. Imorgon åker han lite olyckligt till Sverige två nätter. Men sen, sen ser vi fram emot att få vara tillsammans och fira någons stundande födelsedag på fredag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s