Lunch date med baby Vega

Vem skulle kunna motstå den här sötnosen? Jag kunde det i alla fall inte. Under nästan hela lunchen satt jag och hoppades på att hon skulle vakna så att jag fick hålla henne. Och tänk, det fick jag! Oj, så liten hon var. 10 veckor gammal men fortfarande så pytteliten och sådär oemotståndligt söt, doftande och mjuk. Hm …. det var mycket svårt att slita sig för att gå och hämta barn, kan jag ärligt tala om. 

Så vem är då lilla Vega, undrar ni säkert. Jo, hon dotter till mamma Marie som jag också lunchade med idag. Marie och hennes familj bor utanför Frankfurt i en förort där många andra (däribland svenska) familjer med expatkontrakt bor. Marie har bott här i snart tre år men om drygt en månad flyttar familjen tillbaka till Stockholm. Inte så roligt för oss eftersom vi knappt har börjat lära känna familjen och det vore jättekul om de stannade så att vi fick möjlighet till fler svenska träffar. Lyckligtvis ska vi försöka bli ihop-parade med de andra svenska familjer som de har lärt känna här nere innan Marie och hennes familj flyttar från Frankfurt. 

Efter hämtning och när jag lyckats slita mig från söta lilla Vega gick tjejerna och jag och fikade med Juna och hennes mormor. Här satt vi faktiskt länge och njöt av glass och kaffe. Därefter sprang vi av oss på lekplatsen en stund innan barnen blev hungriga och vi gick hem. 

Alldeles nyss invigde vi veckans fredagsmys med gottigheter i väntan på Let’s dance och myspys i soffan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s