Skyfall

Klockan två öppnade sig himlen. Fullkomligt! Jag vet inte om jag har sett ett värre regn- och åskoväder. Till och med Jonas och Patriks flyg hit ner till Frankfurt ställdes in. 

Som tur var befann jag mig inomhus vid två, men när klockan närmade sig kvart i tre och jag var tvungen att gå och hämta tjejerna, och det åskade precis över vår stadsdel, Westend (kändes det som), ja, då blev jag lite smått nervös. Hur skulle jag ta mig hem med två barn i detta skyfall? Är det farligt för oss att gå? Blir de rädda? 

Men, jag var tvungen att gå och såklart blev jag dyngsur på fem minuters promenad. På förskolan var det öde, mörkt och tyst … innan jag tittade in i klassrummen och alla barnen stod såhär. Fascinerade, nyfikna, lite oroliga och rädda – allt i en härlig mix. 

Här ser ni fantastiska Mrs Davidson komma bärandes på storskruttan. 

Nedan: Judit sååå stolt över veckans bibliotekboksval. Åhnej! hann jag tänka. Att läsa Ariel, en av hennes stora favoriter på tyska är jag väl inte jätteduktig på, direkt. Men, men, nu har hon den hemma och eftersom klockan hann bli lite för mycket för sagoläsning på (speciellt) tyska tittade vi bara på bilderna. Puh! Vi laddar om för morgondagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s