Frys tiden!

Hjälp, hon håller på att växa ifrån mig! Går det att stoppa tiden nu innan hon växer för mycket? 

Strax innan vi skulle gå till förskolan imorse kom hon ut såhär. Poserande och stolt över att ha hittat sina ”låtsasörhängen” tillsammans med de nya kläderna. Och jädrans så stor hon såg ut, plötsligt. Med uppsatt hår och spänne. 

Usch, hela vägen till förskolan hade jag en liten klump i magen för att tiden på ett sätt går för fort, för fort för att jag ska hinna växa med henne och hinna se varenda litet steg hon tar. Ja, i alla fall rädslan över att inte ta vara på guldkornen, hinna ta in alla roliga härliga resonemang och uttryck hon säger nu, vara där när hon behöver mig som mest i känsliga situationer och kanske allra mest att inte umgås med henne innan det är för sent och hon hellre vill vara med sina kompisar. Jag hoppas verkligen att vi båda uppskattar tiden tillsammans nu när jag är hemma och att vi gör det bästa av de här (faktiskt) lyxiga åren. Älskade Judit, som jag älskar dig och som jag från och med nu ska ta vara på varje liten minut tillsammans med dig!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s