Regnig hemmadag

Nu ligger Sverige väldigt bra till, ska ni veta. Såg på nyheterna i morse att ni skulle få en strålande fin dag och flera dagar därtill med samma fina väder. Hm, här är det tyvärr regn. I massor. ”Mamma, jag blir kallsur” eller ”Mamma, vi blir surblöta” som Judit säger och får inte riktigt till det med ”dyngsur”. Haha! 

Här började vi morgonen med toabesök. Meg är väldigt nyfiken och intresserad av att gå på toaletten och rätt som det är har hon tagit av sig allt och vill gå på antingen pottan eller som nu, riktiga toaletten. 

Sen gav vi oss ut, trots regnet, till Skyline Plaza och självklart en lunch på McD …

I en dyrare barnklädesbutik var det 40 % rea och då kan man ju liksom inte bara gå förbi … (besöket hann bli rätt svettigt med två hyperaktiva barn som jag till slut skulle velat … ja, inte stryka medhårs, om jag säger så. Meg krälade på golvet medan Judit provade skor och sjöng högt för sitt krälande barn på golvet, och för alla andra i butiken också, och jag vet i tusan om inte hela gallerian hörde henne). Men ja, jag vet ju så väl hur det slutar när man drar in två barn i den här åldern i klädesbutiker. Så jo, det var mitt eget fel. Men man har väl ändå någon slags dröm om att man skulle ha två barn som satt stilla och såg prydliga ut och som kunde svara ”Javisst, mamma, den tröjan vill jag gärna prova. Så glad jag blir om du köper den till mig”. Eller nähe, skulle jag verkligen det? Hu så hemskt och tråkigt det lät. Då är faktiskt vilddjuren att föredra. Och de är rätt roliga tillsammans. Älskade (om ändå lite) jobbiga busungar!

Och så en sedvanlig fika efter Megs eftermiddagstupplur. Mumsigt! 

Sen strykning av pärlplattetillverkning. En poserande tjej och en annan som helst vill krypa ur bild. 

Kolla vilka symmetriska mönster hon lyckas få till! Imponerande ändå! Pysseltjejen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s