We’re singing in the rain 

Från morgon till kväll har det strilat ner och det är få dagar här i Frankfurt som jag  upplevt så regniga som idag. Men samtidigt  jättemysigt! Efter en helg med olika aktiviteter var det skönt och behövligt att bara få vara hemma och inomhus. Därför började vi med en lyxig våffelfrukost. Det var längesen. Och GOTT!

Men vi var inte hemma precis hela dagen. Naturligtvis var vi ju tvungna att testa paraplyerna, så därför tog vi en kort promenad på 200 meter och slängde glasflaskor.     

Medan Meg sov planterade Judit och jag blommor. Judit hjälpte till i ungefär 5 minuter innan hon tyckte det var roligare att bädda in blommorna. Löven ni ser i krukorna är alltså kuddar så blommorna ska få det mysigt och hemtrevligt. Allt, precis allt är numera ”hittepå-lekar” för den här fyraåringen. Helt otroligt!Imorse hittade hon två tesilar som hon lekte någon slags skola med, alltså tesilarna var väl människor (vad vet jag) och en frukttallrik fick fungera som skola. Där satt hon säkert 20 minuter och lekte med tesilarna, alltihop på engelska, dessutom. Vilket det ofta är när hon leker för sig själv. Ja, rätt roligt är det att bara stå och lyssna nuförtiden. (Notera klädseln, är den inte underbar med Rapunzel-klänning inunder planteringsvänlig hood.)

På vägen hem från vår paraply-promenad var vi tvungna att än en gång beskåda vårt mästerverk – planteringen för dagen (med pappa Micke i bakgrunden så att lilla Meggis skulle föstå var vi bodde. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s