Fixardag

Idag har vi varit runt på olika ställen för att göra i ordning balkongen inför sommarsäsongen. Först ut var Ikea, som Judit väldigt gärna ville luncha på också. Sagt och gjort!  

Efter andra stoppet, som var Hornbach, var vi lite fullastade i bilen …, men det gick ju tydligen alldeles utmärkt att sova ändå för vissa.  

När vi kom hem var alla trötta och vi hade uppenbarligen inte full koll på vår yngsta medlem. Hon som nu är väldigt intresserad av att uträtta sina behov på toaletten eller pottan som stora gör. Men vi har lite kvar att lära om vissa detaljer …, puh, trött blev jag och gick faktiskt ut därifrån med en gång och tänkte ”det där tar jag när jag lagt ifrån mig det jag har i händerna för tillfället”. Och glömde såklart bort blöjan, helt. Gissa hur stor och tung den historian var nästa gång jag öppnade locket. Dessa tvååringar! 

Som tur var kompenserades jag för den något otrevliga toalettincidenten och blev serverad denna kyckling/wok-rätt med gott rött vin till. Trevlig lördag på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s