Frukostträff med bebis

Länge har vi försökt få till en kaffeträff med Lea och hennes nyfödda son och bror till Louis, Judits kompis på förskolan. Men som vi vet är det inte alltid lätt att amma och vara bekväm med en nykläckt liten bebis på ett kafé, så därför föreslog jag att vi skulle ses hemma hos mig. 

Jag gjorde mig till och bjöd på en svensk frukost med ”hyvelost”, något folk tycker är väldigt roligt och faktiskt lite spännande här. ”How do you do that? How hard are you suppose to press the slicer?” . Haha! Chiapuddingen var mycket uppskattad och jag fick berätta hur enkel den förbereds kvällen innan. Ovan ser ni Sue som sitter redo och bänkad (och väldigt kaffesugen) i väntan på de andra. 

Och så kom huvudpersonen, Mattis. Så liten och så söt. Hm …. No other comments! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s