Fredagscykling

Idag var det dags för fotografering på förskolan och vid hämtning skulle hela skolan fotograferas utomhus. Jag lyckades ta ett kort i smyg från där jag stod. 

Därefter tog Sue och jag barnen på cykel och cyklade hela vägen upp till Holzhausenpark. Judit cyklade helt själv och klarade det jättebra. Jag var riktigt stolt över henne för att hon både lyckades cykla helt själv den långa vägen upp till parken, och lyssna noga på våra förmaningar om att cykla efter oss in vid kanten av vägen.

Framme i parken belönades hon och de två andra tjejerna med varsin valfri glass. 

I den här parken har vi varit en eller två gånger förut och den är stor, riktigt stor. Det finns allt, lekplatser i plural, vattendamm, gräsmatta för fotboll och andra sporter, glasskiosk för barn och kaffe och vin för vuxna. Vad mer behöver man, liksom?

Meg hittade en sektion gungor jag aldrig sett förut, en väldigt smart konstruktion på gungor när barnen ska lära sig gunga på stora gungor. Meg kände sig väldigt stor som kunde gunga så bra helt själv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s