Påskafton med mamma

Den här Sverigeresan blev allt annat än vad vi tänkt oss eftersom jag blev så dålig och i princip sängliggandes i en vecka. Men dock inte sagt sämre för det. I lördags, efter att jag konfererat med Micke över telefon och vi tillsammans bestämt att barnen skulle ”skickas” in till farmor Eva i Kalmar för träff och middag med kusinerna på kvällen, tog jag själv lördagkväll på heltid och njöt av god mat och ett litet glas vin med mamma. Sen intog vi varsin soffa framför tv:n. Det var mycket längesen jag låg och slötittade på film i soffan till framåt midnatt. Guuud, sååå skönt!

Dagen efter anslöt jag resten av gänget inne i Kalmar och fann till min stora glädje två kassar med ärvda kläder till barnen. Tack!!! Vi har det så oförskämt bra som med jämna mellanrum får dessa fint ärvda och omhändertagna kläder. Meg som just nu är inne i en ”jag kan själv-period” ville gärna prova både skor och jacka, något för stort allting men vad gör väl det när man får klä sig och bestämma helt själv. 

Igår, måndag, bestämde vi oss för att påbörja bilresan ner till Tydkland, en dag för tidigt för att övernatta i Danmark. Nu sitter vi i bilen på väg till Frankfurt och det känns himla skönt att snart komma hem till vårt igen. Borta bra men hemma bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s