Glad Påsk

Dagarna hos familjerna går och påsken kom fortare än jag hade planerat. Mycket såklart för att jag fortfarande inte är pigg. Men tack och lov verkar det ha vänt nu efter ett besök hos läkaren som faktiskt kändes nödvändigt och efter att jag börjat ta antibiotika som jag fick utskrivet. Det verkar som jag hade någon form av infektion i kroppen som inte ville läka ut av sig själv. Idag står jag upp och jag knaprar inte piller från morgon till kväll. Jag är så glad över att känna mig piggare och tro att det går åt rätt håll nu. 

Vi stannade kvar i Nybro några dagar längre eftersom det verkar bättre att smitta ner några få än att åka runt och bo och äta hos alla som vi brukar på vår lilla turné. 

Även om vädret inte alltid är så fördelaktigt för utomhushäng får vi göra det bästa för att tjejerna ändå ska få springa av sig och få frisk luft.  

Judit älskar att baka med mormor, vanligtvis bakar de sockerkaka eller Silviakakor som för några dagar sen, men igår överraskade de oss med hallongrottor. Mumsigt gott!

Imorse vaknade vi upp till en mormor som förberedde frukost med äggmålning. Jippi! 

Tre barn (inklusive jag själv) grabbade kritor och så målade vi varsitt ägg. Judit två. Megs ägg blev ytterst kreativt i både färg och form

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s