Dagar på halvfart

Febern fortsätter att invadera min kropp och hela jag, nä, vi, går på halvfart om dagarna. Jag knaprar piller och så fort de kickar in är jag pigg för ca 6 timmars aktivitet innan kroppen och huvudet säger ifrån. Här kommer ett litet axplock med bilder på de aktiviteter vi  haft för oss mellan feberrusningarna. 

Besök i Rismålas ridhus för att få en skymt av hästar.

Överraskande nog möter vi min syssling och hennes dotter Ester som tar hand om en häst i stallet. Den får vi naturligtvis gå in till och klappa. Vi får dessutom träffa min andra sysslings egen häst som är ännu större. Tjejernas ögon var STORA och när Meg får frågan om hon vill mata hästen och hon faktiskt gör det trillade mina ögon nästan ut. 

Igår blev det förberedelser för dagens eventuella påskkärringsturné idag. Moster Mathilda var den kreativa och pigga (!) av oss och hon gjorde fantastiska kreationer med barnen. 

På eftermiddagen när orken inte fanns (och ny feberomgång var på gång) för lekplatshäng och när mitt cappucinobehov helt enkelt blev för stort tog tjejerna och jag bilen genom … hm, …- driv in (eftersom mammans feberkostym för dagen var allt annat än godkänd för utomhusbruk) och lyxade med kaffe och, yes, glass! För glass, liksom kyler ju kroppen när man har feber, eller? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s