Hos morfar och Kicki

Där är det aldrig tråkigt. Och bäst är när moster Ellen och morbror John är hemma, för då busas det och tjejerna får all uppmärksamhet. Vi parkerade bilen utanför huset vid lunchtid och efter lunch njöt vi av sol och typiska vårvarma, fast snarare kyliga vindar ute på altanen. Tjejerna fick glass vilket uppskattades med en total tystnad och koncentration på glasstruten. 

Faster Lisa dök upp som en stor bonus och jag fick en mysig pratstund med henne. 

Meg var mycket fascinerad/nyfiken/orolig, ja, jag vet faktiskt inte vad, men hon tittade och pekade gång på gång på morfar som grejade något på taket. Tjejerna är visserligen vana vid att morfar alltid snickrar och jobbar med något hemma. Så särskilt konstigt att se morfar på taket medan vi andra fikade var det ju egentligen inte. 

Gungpremiär! Idag satte morfar upp den röda gungan och det betyder att gungsäsongen officiellt är igång. 

På Kåsörens väg hemma hos mormor planerades grillat för kvällen och medan förberedelserna tog fart när vi kom hem gick tjejerna och jag på en promenad för att plocka påskris. 

Kvällen avslutades med morbror Simons grillade korv med (riktigt svenskt) korvbröd, hamburgare och fläskkarré. Det gäller att gå all in vid första grillningen. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s