Lyxiga timmar på stan

Några såna blev det med min egen kära mamma idag. Barnen lämnades med morbror Simon och moster Mathilda, tidigt. Redan strax efter kl. 10 parkerade vi bilen inne i Kalmar och så betade vi av favoritbutikerna. Alla hann vi inte med, eftersom systeryster skulle jobba på eftermiddagen. Men det blev några riktigt lyxiga timmar med mamma och visst hade jag påsar i handen när jag kom hem. Bara till mig, inte en endaste liten sak inhandlades till barnen. 

Och när energin började ta slut var valet enkelt för kaffe och smörgås. Kullzenska har jag inte varit på sen tonårstiden och det var en härlig nostalgisk känsla att gå uppför trapporna och känna den välbekanta kaffe- och bulldoften och slå sig ner i de dammiga sofforna. Solen strålade in genom fönstrena och kunde görna ha suttit kvar några timmar för den mysiga känslans skull. 

Hemma väntade tjejerna, som visserligen inte verkade ha väntat särskilt mycket alls på oss. Dagen blev lång när vi hunnit med Kalmar på förmiddagen och bestämde oss för sockerkaksbak och kaffe hos morbror Simon på eftermiddagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s