Kusinträff i Karlevi

I eftermiddags tog vi bilen och åkte över till kusinerna i Karlevi på Öland. Det var en mindre skara kusiner vi träffade, rättare sagt bara minstingen Ella och så mamma Jenny, förstås. De äldre systrarna var på annat håll och även pappa Niklas. 

Vi var himla glada över att komma över och träffa Ella och Jenny några timmar eftersom de försvinner på semesterresa nästa vecka och det är inte så ofta vi får tillfälle att ses nuförtiden med det stora avståndet mellan oss. 

Och vilket lugn det är att komma över, både till Öland och till familjen i Karlevi. Tänk er en kaffekopp i ena handen, fruktsallad och kaka i den andra med en fantastisk utsikt över Kalmarsund, samtidigt! Bättre kunde det faktiskt inte bli just då, kaffesugen och sällskapstörstig som jag var. 

Och tjejerna lekte så bra. Som alltid med kusinen Ella. Här hjälps de åt att hänga påskägg i riset. Nåja, Ella och Judit. Meg hade mest ner alla på golvet igen sekunden efter. I alla fall fick vi några fantastikt trevliga timmar tillsammans med tjejerna Mobergs som vi alla tre uppskattade mycket.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s