Nybro – here we come !

Inte den bästa bilden, jag vet. Men jag lovar, den enda som hanns med under mellanlandningen i Stockholm. 

Flygresan gick jättebra, jättebra för att resa med en fyraåring och entvååring som har myyycket spring i benen och viljor som heter duga! Just i ögonblicket när jag tar bilden skulle ni nämligen ha sett min, mer eller mindre, rinnande rygg av svett då vi hade dryga timmen att ta oss från en terminal till en annan, köpa mat till två hungriga och trötta barn, gå genom säkerhetskontrollen och liksom få med mig barnen på allt detta. Meg ville göra hundra saker längs vägen samtidigt som jag verkligen hade hundra saker att göra längs vägen. Vi tre var inte alltid överens om man säger så. 
Men vi klarade det. Vi hann äta en delikat (nja mindre delikat, åtminstone inte lugn) Max-meny innan vi bänkade oss på flyget ner till Kalmar. Det var väldigt skönt att se farmor Eva när hon mötte oss, luften går ju liksom ur en när det finns två hjälpande armar till och man är lite mör och seg i skallen efter en resa med barn. 

Idag har vi myst med mormor i Nybro. Vi har gjort Nybro, skulle man väl kunna säga,  med först ett besök på en hudvårdssalong och senare tjejkväll i stan. Här sitter Judit lagom road av att blivit medtvingad till min inbokade behandling. Men sen var det nog rätt okej att vara med, trots allt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s