Avresedag

Nu närmar sig hemresan mot Sverige. I eftermiddag åker vi mot flygplstsen, tjejerna och jag. Micke kommer en vecka senare. Men innan vi lämnar Frankfurt måste vi göra några viktiga inköp. Hästsalva till mormor Siv och snack för att ha på resan. 

Resan blir intensiv och sen för oss. Flyget går 17.35 från Frankfurt och först kl. 22.15 landar vi i Kalmar. Med en och en halv timmes mellanlandning i Sthlm. Vi kommer alla tre att vara lagom trötta när vi dunsar in hos mamma i Nybro framåt elvatiden. Men hellre det än sex timmars väntetid på flygplatsen i Sthlm som det andra alternativet var. 

Mitt största bekymmer just nu timmarna innan resväskan ska stängas är vad vi ska ha på oss för kläder i vårvarma/kalla (?) Sverige. Här har vi vår med inslag av sommar så jag gissar att temperaturerna skiljer sig rätt mycket mellan länderna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s