Monday with Juna

Nu är Sue ute och flyger igen, till Bahrain. Man lär sig många nya städer med Sue som flygvärdinna, jag hade ingen aning var den här destinationen låg, men tydligen nära Abu Dhabi och det känner jag ju till. 

Jag bestämde mig för att hålla mina tjejer hemma den här veckan eftersom påsklovet redan har börjat på förskolan. Skolan är öppen men grupperna är ihopslagna och många av de ordinarie lärarna har semester. När Meg hade sovit här hemma gick vi och hämtade upp Juna. Sen tog vi sakta promenad (med tre tjejer) till Rotschildpark där tjejerna och jag redan hade varit en stund på förmiddagen. 

Jag har plockat fram mina träskor och jag får många blickar när jag bär dem. Tyskarna är nog inte så vana vid den typen av skor. Men jag älskar att gå i dem. Och faktiskt mer praktiskt än vad man kan tro på en lekplats där man får sand i skorna hela tiden.

Här hängde vi i närmare tre timmar tills Alex och Micke mötte upp oss runt sextiden. Härligt fräscha i själen av så mycket frisk luft och sol men lika härligt smutsiga också!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s