Barnvakt

Nä, det är inte åt honom här nedan vi ordnade barnvakt och det är inte heller han som är barnvakten. 

Den här mannen var mitt sällskap i en och en halv timma i eftermiddags, när vi ordnat bästa (och första) barnvakten till barnen. Sååå lyxigt! Tänk, vi kunde till och med prata till punkt. Efter de första tuggorna på tapasbrickan som vi mer eller mindre kastade i oss (känns det igen?) av bara farten saktade vi ner ätandet och drickandet när vi insåg att ingen bajsblöja skulle behöva bytas och ingen tå som skulle behöva blåsas på. Och då, först då njöt vi på riktigt! 

Pamela heter ängeln som klev över tröskeln idag och som satt barnvakt medan vi gick till en vinbar i närheten. Pamela är Megs lärare på förskolan och som en skänk från ovan kom hon fram till mig en av dagarna och informerade mig om att hon gärna sitter barnvakt om vi behöver någon gång. 

Vi har tänkt tanken på barnvakt några gånger men aldrig lagt energi på att hitta någon. Vem och hur ska man hitta någon man litar på och som barnen är trygga med. Den här lösningen kunde inte bli bättre! Och vi behövde aldrig ens börja leta själva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s