Playdate hos Zehra, Tomris och Teoman

Efter förskolan idag bar det av till en annan del av stan för fika och lekstund hos Zehra och barnen. 

Här sitter trion som skolades in samtidigt i augusti förra året och som i alla fall i början av läsåret blev en liten grupp i den stora gruppen. Nu spretar alla åt lite olika håll och alla tre lekar med andra barn i gruppen. Judit och Juna är de två som förblev väldigt bra vänner. Men Tomris (till höger) är mycket omtyckt och fortfarande en jättefin vän till Judit. 

Mina två flickor är verkligen varandras motsatser. Medan Meg gick i cirklar runt bordet direkt när vi kommer in, eftersom hon vet att det nalkas fika närhelst man jobbar i köket försvinner Judit in på Tomris rum för att hinna leka med alla leksaker. Stackars Sue hann bli svettig där hon stod och skar upp vattenmelon och stack till Meg en bit vattenmelon då och då för att få tyst på hennes hummande. 

På bilden ovan ser ni min älskade lilla tjej som var helt uppslukad av alla leksaker att hon, när jag till slut mer eller mindre tvingade henne att hon skulle komma ut och fika med oss, svarade ”but mommy, I really need to play with all these toys in here”. Min lilla lektjej! 

Meg, min andra lilla filur, var supernöjd när hon till slut fick sätta sig till bords och mumsa i sig melon, bulle och kaka. Judit har jag som sagt inte lyckats släpa ut ur Tomris rum än. (Jag är som alltid sista mamman att sätta sig, undrar just varför …). 

Lagom till hemförd hade de här två jättekul. De klädde ut sig och lekte att de skulle åka till Abu Dhabi. Och min ”posade” mer än gärna … vilket hon ofta gör numera. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s