Grüneburgpark 

På tisdagar går alltid Judits grupp på utflykt. Idag gick de till Grüneburgpark. Det är en mycket uppskattad park med flera möjligheter för vuxna och barn. 

Jag själv bestämde mig för att också gå en promenad. Det blev en lång promenad nere vid floden. Och särskilt jobbigt är det ju inte med musik i öronen och strålande sol i ansiktet. 

Redan igår kväll bestämde jag tillsammans med två andra mammor att vi skulle ta med oss barnen efter förskolan och gå till …, ja,  Grüneburgpark, faktiskt. 

Stackars barn, hur ska vi lyckas övertala dem att gå till samma park, tänkte vi när vi gick veta vart de gick i morse. Men det visade sig vara precis vad de ville. Och Sue som precis landat från Kazakhstan följde också med oss med Juna. 

I parken fick tjejerna (Judit, Juna och Domitilla) prova på olika altiviteter som initierats av en student som pluggar till gymnastiklärare. Perfekt! Han höll tjejerna i gång en lång stund och de fick verkligen både springa och hoppa av sig. Till och med Meg klarade hinderbanan som han organiserat. Nåja, det som var roligast i alla fall. När hon så småningom tröttnade lekte hon istället tekniker och monterade isär och ihop ställningarna såsom hon tyckte de skulle vara, något som killen kanske inte lika mycket uppskattade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s