Tjejtrion

Här är de – tjejligan nummer 1. Judit, Meg och Juna. Äntligen Juna igen. Vi är tillbaka från Abu Dhabi, Juna från sin pappa. Nu är allt som vanligt igen. Sue är i Kazakhstan och tillbaka imorgon. Alltså hämtade jag tre tjejer idag. Sen hängde vi på lekplatsen – länge, för det sköna vädrets skull! 

Halvtrötta, smutsiga men glada styrde vi sedan stegen hem för att invänta Alex och äta middag – svenska köttbullar och pasta för barnen, kycklingsallad med matvete till oss vuxna. Alex kastar sig dock hellre över köttbullarna, som är så små och fina och som gör det svårt att sluta äta dem jämfört med de tyska stora frikadellerna, som hans ursäkt var när han gång på gång stoppade en på gaffeln. 

Här har ni dem återigen. Det är lika många kramar som fighter emellanåt. Antingen mellan bästisarna själva om de är trötta och hungriga, annars mellan de båda och lilla Meg som ofta gör något de inte tycker om. Tjejer …

Micke anslöt så småningom efter jobbet och imorgon flyger han till Stockholm tidigt på morgonen. Så nu bums i säng! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s