Vååår i luften and Friday feeling

Det började med en mulen och grå morgon men framåt lunchtid, när jag återigen bestämt mig för att hämta barnen, klarnade det upp. Gud, så härligt! Det är faktiskt härligare, eller möjligen charmigare, med de första solstrålarna på våren än strålande sol och 30 grader i Abu Dhabi. Öh, vänta nu, skrev jag själv precis det? Men ja, ni fattar kanske vad jag menar. 

För att få lite påskfeeling köpte jag blommor i temat gult efter lämning idag. Personligen är jag inte alls förtjust i just gult, men till den stundande högtiden bör vi väl ändå kunna ha lite gult här hemma. 

Så här unnade jag mig en timma när Meg sov – i vårsolen ute på balkongen med en fräsch hemmagjord sallad med …, haha, fotsvettköttbullarna. Gott! 

På vägen hem från Frankfurts mest besökta lekplats, just idag för att hela lekplatsen råka bada i sol (!), hamnar vi i ett hav av blommande körsbärsträd. 

Nu har vi fredagsmys med Meet the Robinson med täcke och madrass på golvet eftet att ha avnjutit en enkel men högst delikat middag bestående av pasta, vitlök, grädde, parmesan och tomater. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s