Hemma

Så landade vi i ett betydligt kallare Frankfurt. Flygresan gick så bra. Både Micke och jag fasade lite för sju timmar på flyget med lillskruttan. Men faktiskt gick det över förväntan och riktigt bra. Bara hon får sjunga för sig själv eller prata sitt låtsasspråk medan hon pysslar med något så är det rätt lugnt. Bältet i stolarna, touch displayen och armstödet som visade sig kunde fällas upp och ner var liksom tusen gånger bättre än alla pysselsaker de fick av besättningen. Medpassagerarna har möjligen lite skoskav i öronen av melodin till Imse vimse, men de flesta log snällt tillbaka, så vi får väl tro att våra sju timmar var överkomliga. 

Judit, vår stora duktiga flygtjej, fick till och med ett diplom för väl genomförd flygresa. Hon var så stolt när hon klev av planet och gick förbi besättningen. Tänk så smart och så lite det behövs för att få barnen ”med sig”. 

Nu ligger tre av fyra och sover. Det blir en tidig kväll för en slagen men helnöjd familj. Det har varit en jättefin vecka tillsammans, vi har växt ihop ännu mer som familj och Judit och Meg har faktiskt också hittat varandra som kompisar. Framförallt märks det nu under de få timmar som vi varit hemma att Meg har vuxit med den här veckan. Underbara semester – vill inte att den ska vara över! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s