En poolig dag

Idag vaknade vi upp till ett strålande och vindstilla Abu Dhabi. Och idag sov vi ”bara” till kl. 09.00. Då fick vi dra upp tjejerna och locka med bad i poolen för att få med dem ner till frukostbuffén. 

Sen har det varit bad hela dagen lång. Med full mundering kan vi möta alla faror i poolen – de har puffar på armarna, badring, uv-kläder, halksockor och halkskor på sig i vattnet. Vi är helt klart den mest kittade familjen 👍. 

Eftersom vi inser att vi har en liten tjej med vare sig förstånd eller rädsla inför vatten är det nödvändigt att trycka på henne det som möjligen går att få på en vattenglad tvååring. Meg, som hon heter, trampar liksom glatt, eller rättare sagt, kastar sig rätt ut i vattnet utan att bry sig om hon hamnar under vattenytan och inte når botten.


På poolområdet finns det en vattenrutschkana med två olika långa banor. Här hänger vi mycket. Båda barnen är galna i att åka. Meg åker såklart med någon av oss, och vill som sin syster åka igen och igen och igen. Judit åker numera själv. Ett stenkast från poolerna finns också en lekplats där vi också hänger mycket. Där träffar vi ofta Viola, en jämnårig liten tjej till Meg. 

Mellan bad och lek går vi upp till restaurangen för att få i oss mat och ny energi till att orka lite till. Och alltid med lite efterrätt som avslutning på varje mål. 

Vi har det bra. Till och med väldigt, väldigt bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s