We made it – hello Abu Dhabi!

En kittad och rejält laddad trio (här skulle vi haft in en annan bild på tjejerna och Micke sittandes i flygplanet, men internet här är som det är så man får vara något sparsam med bilder och ganska snabb på handen för att hinna lägga upp något på bloggen). Judit var förstås förvånad och mycket överraskad över lyxen med film … 

Båda två somnade fint efter middagen, men så mycket sömn för Micke och mig blev det inte. Att sova på ett flygplan – med två barn är inte det lättaste. Men vad gör väl det. Nu är vi här! 

Poolredo!

Vi bor på Hilton precis vid stranden och har All inclusive i paketet (first time). Det innebär att det känns som vi äter hela tiden. I alla fall erbjuds det mat dygnet runt på något sätt. Och det är faktiskt god kvalitet på maten. 

Som ikväll var skaldjurstema. Hm …! Såklart blandade känslor när vi insåg detta. Vad ska barnen äta? Men, det visade sig vara ett mindre bekymmer när båda två åt friterad fiskfilé och ris, utan att klaga eller fråga vad det var de åt. Tack kära barn för att ni gjorde måltiden till en riktigt fin upplevelse, och kväll. Självklart avslutades kvällen med glass och marshmallows doppade i choklad. 

(Och något mycket intressant som vi hört här på nästan andra sidan jordklotet, och dessutom två gånger på en och samma dag – folk tror att tjejerna är tvillingar. Kan ni tänka er! De tycker tjejerna är lika förutom håret. Framförallt lika stora/gamla. Äh, verkligen?! Hur tänker ni nu? Den andra kommentaren är annars ”oh, daddy’s girl and mommy’s girl”. )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s