Så, hur är det?

Det undrar ni säkert. Eller hur? Tack bra. Mycket bra! Vi njuter av att vara tillsammans, bara vi fyra, utan mobiler (nästan, för uppkopplingen är inte så bra och funkar bara för mig), äta gott och umgås. Bada tillsammans, sova 12 timmar i sträck (sant!)  i samma säng, äta alla måltider tillsammans

Vädret är varierande, ibland sol ibland mulet, tyvärr hittills alltid blåsigt. Förr i tiden skulle detta ha stört mig när man förväntar sig sol och värme hela dagarna, nu är det mest skönt att ha tiden tillsammans och ta timmarna som de kommer, med eller utan sol. 

Judit visar sig vara väldigt kavat, mer än vanligt. Kanske kan vi tycka att hon har blivit modigare och mer självsäker sen vi flyttade till Tyskland. Möjligen beror det på att hon numera behärskar engelska (nästan) lika bra som svenska och mycket tack vare förskolan och Mrs D som uppmanar barnen att tro på sig själva och att ta sig fram genom komminiktion oasett ålder och vilka de möter. Så, till Mickes och min stora förvåning går hon själv fram till servitörer/servitriser i restaurangen för att be om något vi saknar. Hon svarar också högt och självsäkert på frågor och på tilltal från främmnde människor (som gärna vill prata med, och kommentera tjejerna). 

Våra två dagar har hittills bestått av att lära känna hotellet, äta alla måltider 👍 och kurera sömnbristen. Idag, andra dagen, har jag förstått tjusningen med all inclusive och fri dricka. Jag njuter av cappucino och vitt vin, japp, just i den ordningen och några timmar däremellan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s