Packa? Äsch, det är ju ändå några timmar imorgon också 

Så varför göra det man kan vänta med att göra till morgondagen? 

Det är inte likt mig att vara ute i sista minuten, men när det gäller att packa inför en resa (och det spelar faktiskt ingen som helst roll vart resan går) så avskyr jag att packa. Och nuförtiden måste jag inte bara packa till mig själv utan till tre personer. Nähe, där någonstans går liksom gränsen. Det är bara SÅ tråkigt! Micke vet ju naturligtvis det här efter våra år tillsammans och därför brukar han vara förberedd med en lista på absoluta nödvändigheter. Super! Den förlitar jag mig på imorgon. 

Jag tänkte packa idag, men det fina vädret drog mig och oss ut i lekparken istället. Och när jag masade mig in i sovrummet på eftermiddagen för att börja packa plingade mobilen till om att Sue, Alex och Juna hittat en lägenhet som de skulle vilja hyra i grannhuset. Toppen, efter visningen kom de över och så stannade de till Micke också kom hem och så delade vi på en flaska rött, mycket gott vin! 

Så, skit i packningen. Det löser sig! Det är ju en dag imorgon också. Här får ni i alla fall några bilder på aktiviteterna vi pysslade med på eftermiddagen (förutom att inte börja packa, då 😉). Första fikan på balkongen. Det är verkligen sol hela dagen från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Helt fantastiskt. I alla fall nu på vårkanten då det värms upp och blir jätteskönt där. 

Här sitter skruttisarna och fikar på sockerkaka, päronbitar och mjölk. 

Nu kan jag längta tills vi kommer hem igen och jag kan börja inreda balkongen för sommarsäsongen. 

Den här utsikten … den tröttnar man aldrig på. 

Och om ni tittar längst ner till vänster på bilden nedan ser ni också den rundade balkongen som våra vänner var och tittade på i dag. Hur stor är sannolikheten att man hittar lägenheter  nära varandra? Men visst, den är inte deras än. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s