Lugn hemmadag

Innan vi gick ut i morse var jag tvungen att föreviga vårt fina träd så som det ser ut nu utanför vardagsrummet. De som bodde här tidigare berättade att det trädet är sist med att tappa löven på hösten och först med att blomma på våren. Och se så fint det har slagit ut och blivit grönt bara under helgen. Fantastiskt!

Eftersom barnen är krassliga och framförallt Meg hostig, håller jag dem hemma de tre dagar innan vi åker på onsdag. Måtte vi nu bli bättre tills vi åker. 

På förmiddagen gick vi och hämtade beställda pengar till resan. Sen gick vi vidare till Rotschildpark, ett stenkast från stan men ändå mitt i grönskan i en stor härlig park. Tjejerna var överlyckliga över att kunna gräva i sanden igen. 

På den här ”karusellen” åkte vi alla tre och samtidigt. Superkul även för en vuxen. 

Notera vår ensamhet på lekplatsen den här tiden på dygnet. På eftermiddagen gick vi tillbaka till samma park efter att ha mött upp Sue och Juna. Då var det betydligt mer folk, men jag gillar det också. Då träffar man ofta någon man känner, eller också börjar man småprata med någon man inte känner, och det gillar jag nästan mer. Nyfiken som jag är. 

Tjejerna hade förstås jättekul och Sue och jag kunde prata, nåja, relativt sammanhängande.

Efter middagen fick Meg prova kläder, badkläder och klänningar. Den här kycklingdräkten köpte Micke till Judit inför Dubairesan med pappa och Kicki. Jag har aldrig gillat den, jag har liksom aldrig kunnat förlika mig med färgerna. Barnen blir som skrikiga (menat färgvalen) kycklingar i den. Jaha, vi har fler tack och lov. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s