Söndagsbak

Judit och jag vaknade först idag och smög upp för att inte väcka de andra när vi bestämde oss för att baka. Den här degen blev det, som lite senare bakades ut till …

… de här bullarna. Vad tror ni det är tänkt att bli? Ja, ni tror nog rätt. Kanske blir det en god fika imorgon eftermiddag, för vid lunchtid idag gav vi oss iväg på promenad i solen. 

Stannade till i allén utanför oss för att leka lite med dinosaurien. Som Meg naturligtvis var rädd för.  

Vårblommor som slagit ut ännu mer på två dagar. 

Runt hörnet på vår närliggande Leipzigerstrasse hittade med en rekommendation av Vicky en ny lekplats. Här lunchade vi och hängde sen i två timmar. Lekplatsen visade sig nämligen vara belägen så att den badade i sol hela eftermiddagen. Till två föräldrars mycket stora glädje. 

Idag vågade lillskruttan till och med åka rutschkana. Flera gånger!

Judit packade sin fina Frostväska med alla nödvändigheter hon skulle behöva idag. Däribland passet. Alltså pappa Mickes gamla pass som Meg fått att leka med. Här sitter de och läser (Judit läser högt för Meg i ”babblarboken”. Micke och jag skrattade tyst på bänken där vi satt, så att jag fick ont i magen. Jag undrar just vem pappa Micke var, Diddi, Doddo eller kanske Dadda med blöjan. 

På hemvägen tog vi en kaffe i solen i Grüneburgpark. Tillsammans med Frankfurts alla andra invånare … jösses så mycket folk! Hela parken var full av söndagslirare. En underbar folkfest, liksom.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s