Strålande fredag

Vilken dag! En vårvärme och strålande sol, hm … i solen, inte i skuggan, som vi inte sett på länge. Den här fina plätten med vårblommor (som inte blommade så här fint för bara några dagar sen) gick jag förbi på vägen in till stan. Man njuter i hela kroppen av att se de fina färgerna och höra fåglarna kvittra ovanför. Våren är här. Kanske faktiskt för att stanna. 

Efter hämtning tog Vicky och jag våra jämnåriga barn och gick till ”tåglekplatsen”, Elsa Brändströms-platz. 

Eftersom tiden blev knapp för att laga en lyxigare middag efter lek och ståj med kompisar på lekplatsen blev det en god klassiker i all sin enkelhet – Flygande Jakob. 

Så här försöker jag, så ofta som möjlighetens ges, alltid börjar fredagskvällen. Ett glas gott vin och snacks under tiden som jag/vi lagar mat. Det är då och där den härliga fredagskänslan smyger sig på. 

Och dessa kom min käre man hem med i eftermiddags. Det ger något extra att ha snittblommor i hemma. En mysig och ombonad känsla. Jag kan nog räkna de väldigt få gånger som Micke har köpt blommor, så de här var extra uppskattade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s