Preparations 

En vecka. Sen är vi faktiskt där, i Abu Dhabi. Just nu längtar jag väldigt mycket. 

För idag regnar det, men det började inte förrän efter lunch. Lite snopet för mig som var tvungen att gå rätt långt från en lunchrestauraung för att hämta upp tjejerna på förskolan. Och så värst snopet skulle det kanske inte ha varit om jag ägnat någon minut eller två åt att kolla väderleksprognosen för dagen. Typiskt mig. 

På förskolan hade Sue väldigt snällt lagt en påse på Judits hylla innehållande en bikini och ett par shorts som Juna vuxit ur. Perfekt för Judit och Abu Dhabi-resan! Bikinin fick sitta på ända från det att vi kom hem från förskolan. Så uppskattad var den! Nu börjar väl nästa roliga fas i våra liv – Hello kitty! Nåja, det är väl bara att ta alla i ett svep. Rosa, prinsessa och Hello Kitty – here we go! 

Hon var så fin idag när hon gick iväg i en klänning som Juna också vuxit ur. Det är strålande att vi kan byta kläder såhär. Ja, eller tjänster vore kanske ett bättre ordval.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s