Eltville

Dit gick gårdagens utflykt. Eltville ligger en knapp timma från Frankfurt. Vädret kunde inte ha varit bättre, 19 grader som bäst och mycket sol. 

Efter lite shopping blev det lunch i solen nere vid vattnet. Som oftast Bratwurst!

Uppe i ett klosterliknande hus sprang tjejerna omkring bland stigar med rader av små buskar planterade i kanterna. Dessa stigar blev som en liten labyrint. 

Och dessa träd! De finns på så många ställen, även här i Frankfurt. De är superhäftiga, tycker jag. Också när de står såhär utan något grönt på sig. 

Förutom fina pittoreska hus och gränder fanns det vrålåk till bilar… 

På väg till bilen stannade vi en minut och undrade vad de här människorna gjorde. Knäppa tyskar, konstaterade vi, innan vi senare insåg att de klippte rosbuskar (tror vi). Någon form av tradition (gissar vi också), för annars var de verkligen knäppa som stod böjda över minibuskar allesammans längs med en ganska så trafikerad väg. 

När vi kom tillbaka till Frankfurt undrade vi lite lätt om blommor och träd faktiskt hade slagit ut på bara några intensiva varma och soliga timmar. På flera ställen såg vi vårtecken. 

Vid lunchtid igår flög Sue till New Dheli. Så eftersom Alex och Juna var själva mötte vi upp dem på Vapiano, till tjejerna STORA förtjusning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s