Morgonens kaffedate

Sue är tillbaka från Shanghai så vi tog igen helgen och början av veckan på ett trevligt kafé. Privat chafför hade vi också eftersom fiket ligger i andra änden av stan och förskolan. Alex fick däremot ganska snart rusa för att hinna till jobbet någotsådär i tid. 

Det blev en lååång kaffe för att prata om allt mellan himmel och jord. Ofta köper Sue något litet till oss när hon är iväg, så även denna gången. Nu uppdaterade hon barnens vantkollektion med ytterligare ett par till varje barn. De här (visserligen fake men ändå) är perfekta för tjejerna. Som vi har använt Judits liknande par i vinter! De gamla är dock inte rosa längre, snarare grå, så det var toppen att få nya. 

Till och med jag fick ett par eftersom jag alltid fryser om fingrarna. Och en liten fin samling tysklektioner … hm, … thanks, I get the point! … no pressure at all, right? 

Aniis café serverar mycket gott kaffe och när jag numera är en frekent kafé-besökare slår det mig att till och med kaffet anpassas och serveras för högerhänta. Alla fina kreationer på toppen får jag alltid titta på uppochner eftersom jag, som vänsterhänt, måste vrida på koppen för att dricka mitt kaffe. Dagens i-landsproblem, jag vet, men fortfarande väldigt sant. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s