Festligheterna fortsätter

Efter att vårt besök åkt håller vi oss aktiva med än det ena än det andra, vilket är bra. Då märker vi inte så mycket av att vi blivit ensamma. 

Igår eftermiddag var vi hos Malin, en kompis till Judit, och hennes mamma Caroline för en trevlig lekstund. Idag blev vi bjudna till våra italienska grannar för att fira deras 10-åriga son. 

Kalaset var ett utklädningkalas i samband med alla andra festligheter i stan just nu, men strax innan vi kom hade barnen (alla i 10-års-åldern) ångrat sig och ensamma till att vara utklädda var mina tjejer. Inte dem emot! Det brydde de sig inte ett smack om utan marscherade stolta in till Gabriella, mamma i familjen, för att lämna över våra blommor. 

Både Judit och Meg känner sig numera väldigt hemma hos den italienska familjen och framförallt med mamma Gabriella. Judit hjälpte mer än gärna till att dekorera tårtan när hon fick frågan. 

Födelsedagsbarnet ser ni i mitten nedanför, hans bror hann jag aldrig fånga på bild. Bröderna är två mycket trevliga och fina pojkar. Vanligtvis pratar vi engelska med varandra när vi ses, men eftersom de hade kompisar från sin franska skola på besök idag fick framförallt jag sitta tyst och bara njuta av det vackra språket. Franska. Så vackert! Det är mycket imponerande att höra hur de byter mellan italienska, engelska och franska. Numera studerar de tyska också i skolan. My god!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s